Във връзка с изпълнение на мерките в Плана за нулеви

...
Във връзка с изпълнение на мерките в Плана за нулеви
Коментари Харесай

Община Мездра обявява кампании за събиране на непотребни дрехи и обувки и на едрогабаритни отпадъци от домакинствата

Във връзка с осъществяване на ограниченията в Плана за нулеви боклуци на община Мездра с времеви небосвод 10 години за интервала 2023-2033 година, създаден по Проект „ Пилотно въвеждане на демонстрационно учебно компостиране в гр. Мездра “, Община Мездра провежда акции за събиране на непотребни облекла и обувки и на едрогабаритни боклуци от семействата.

Желаещите да дарят безплатно ненужни облекла и обувки за деца и възрастни, които са годни за приложимост, могат да ги предадат всеки работен ден в Общинския център за обществени услуги и действия, който се намира на ул. „ Иван Вазов “ №2 в гр. Мездра (бившата постройка на АПК-а), сутеренен етаж. Допълнителна информация може да получите на тел. 0882 487 935, Дарин Митов.

С цел запазване чистотата на територията на общината и разширение на системата за разделно събиране на битовите боклуци, Община Мездра продължава акцията за събиране на непотребни за семействата едрогабаритни боклуци - матраци, дивани, фотьойли, маси, столове, дрешници, шкафове и други мебели.

Обемните боклуци се одобряват на профилираната площадка в Професионална гимназия „ Васил Левски “ (бившата ПГ по МСС), с административен адрес: гр. Мездра, ул. „ Св. Патриарх Евтимий “ №2, след авансово подадена поръчка на тел. 0894 308075, Десислава Георгиева, шеф бранш „ Комунална активност “ в ОбП „ Чистота “. Извозването им може да се провежда с персонални транспортни средства или с превоз на ОбП „ Чистота “ след предварителна поръчка на горепосочения телефон.

Община Мездра Ви приканва да се включите в акциите, с цел да дадете своя персонален принос за опазването на околната среда!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР