Във връзка с годишнината от референдума за присъединяването на Крим

...
Във връзка с годишнината от референдума за присъединяването на Крим
Коментари Харесай

Зеленски обяви план за деокупация на Крим

Във връзка с годишнината от референдума за присъединението на Крим към Русия президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че Киев няма да се откаже от района и е подготвил " тактика за деокупация и реинтеграция на полуострова ".
" Преди седем години Русия организира подправен референдум в Крим. За първи път след противозаконното анексиране Украйна е подготвила тактика за деокупация и реинтеграция на полуострова. Обединяваме света на основата на Кримската платформа, с цел да възвърнем на Украйна украинското ", написа Зеленски в  Twitter.

Сім років тому Росія влаштувала фейковий референдум у Криму. вперше після незаконної анексії підготувала Стратегію деокупації та реінтеграції півострова. Ми об`єднуємо світ на базі Кримської платформи, щоб повернути Україні українське.
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)  Зеленски изпрати танкове в Донбас, ДНР отговори с артилерия Зеленски изпрати танкове в Донбас, ДНР отговори с артилерия
Военните дейности в Донбас заплашват да се трансфорат в огромна война. Местните поданици записват на видео прехвърлянето на подкрепления,...

Срещата на високо ниво на " Кримската платформа ", на която Киев възнамерява да разиска въпроса за възвръщането на Крим, ще бъде на 23 август, в навечерието на Деня на независимостта на Украйна. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР