Във връзка с дисциплинарната санкция на УЕФА, заради която българският

...
Във връзка с дисциплинарната санкция на УЕФА, заради която българският
Коментари Харесай

БФС връща пари на феновете

Във връзка с дисциплинарната глоба на УЕФА, поради която българският народен тим ще изиграе последната си европейска подготовка - против Чехия на 17 ноември - пред празни трибуни, Българският футболен съюз осведоми последователите, закупили пакетни билети, за опциите за отплата:

Пакетният билет, включващ мачовете против Черна гора, Косово, Англия и Чехия, ще важи за приятелския дуел с Парагвай на 14 ноември, а притежателят му ще получи достъп до трибуните както следва: пропуските за бранш " А " ще важат за бранш " А ", ВИП-пропуските ще важат за ВИП-ложата, а пропуските за браншове " Б ", " В " и " Г " ще важат за бранш " В " на Националния стадион " Васил Левски " ;

Привържениците, които не желаят да се възползват от предлагането, имат опцията да получат парична отплата в размер една четвърт от цената на закупения билет както следва: за бранш " А " - 20 лева, за бранш " В " - 15 лева, за браншове " Б " и " Г " - 6 лева, за ВИП-сектор - 50 лева Изплащането на обезщетенията ще бъде реализирано сред 5 и 14 ноември т.г., в работни дни, от 9:30 до 12:30 и от 13:30 до 16:30 ч. във Финансовия отдел на БФС - кв. Бояна, ул. " Витошко лале " 18, ет. 1. При приемане на отплата билетът ще бъде анулиран и няма да може да бъде употребен от притежателя му. Призоваваме феновете, които ще се възползват от тази опция, да имат подготвеност да дават документ за идентичност, както и пакетен билет, без значение на книжен или електронен притежател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР