Във връзка с честването на 133-та годишнина от Съединението на

...
Във връзка с честването на 133-та годишнина от Съединението на
Коментари Харесай

Пловдив със сериозни мерки за сигурност по време на тържествената заря-проверка на 6 септември

Във връзка с честването на 133-та годишнина от Съединението на България и празник на град Пловдив, на 6-ти септември 2018 година по време на тържествената заря-проверка на площад "Съединение " се вкарват съществени ограничения за сигурност, оповестиха от пресцентъра на общинската администрация.

В региона на площада няма да бъдат допускани жители в нетрезво положение, с нападателно държание, с обемисти багажи и предмети, огнестрелни оръжия, пиротехнически произведения, остри предмети, стъклени бутилки и други сходни предмети.

От съображения за сигурност от 16,00 до 23,00 часа на 6 септември се не разрешават полетите на дронове, както и на всички безпилотни и пилотирани летателни средства като се изключи излитащите и кацащите самолети на летище "Пловдив ".

Забраната е за зона от въздушното пространство с радиус 1000 метра и височина 1000 метра над пл. "Съединение ", с включен буфер за сигурност.

Тържествената заря-проверка на площад "Съединение " стартира в 20,30 часа. Движението по бул. "Шести септември " в сектора от бул. "Цар Борис трети Обединител " до бул. "Руски " ще бъде спряно за придвижване на коли от 18,00 до привършване на събитието, допълниха от общинския пресцентър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР