Във връзка с антиевропейската и практически проруска акция на шествието

...
Във връзка с антиевропейската и практически проруска акция на шествието
Коментари Харесай

Борисов: Не хвърлиха по Руското посолство, а по сградата на ЕК, от която искаме пари

Във връзка с антиевропейската и на практика проруска акция на шествието на „ Възраждане “ под мотото „ Поход за мир “, която провокира остри реакции, както от страна на европейските институции, по този начин и у нас, Бойко Борисов по своя си експресивен и прагматичен метод заключи обстановката.

„ Не хвърляха по Руското посолство, а по Европейската комисия, която е вкарала 80 милиарда в България. И ние отиваме да я замеряме с алена багра. От нея чакаме с изключение на еврофондовете, само че и Планът за възобновяване. Как ще балансираме финансите на България без тези пари? “, запита водачът на ГЕРБ.

За първи път след рухването на Комунизма в България има толкоз очевидна и цинична провокация против европейския път на страната и против европейските полезности, които са признати от десетилетие в нашето общество. Този акт ще се запомни с това, че с изключение на намерено антиевропейски беше и искрено проруски, защитаващ експанзията на Путин в Украйна. Не инцидентно председателката на Екологичен потенциал Роберта Мецола незабавно свърза двете събития:

„ Сградата, в която се обитава Бюрото за връзка на Европейския парламент в София, беше взета под прицел от вандали, недоволни от позицията ни в поддръжка на Украйна. Ще я почистим. Нашата поддръжка за Украйна ще става все по-силна. Нашият глас, осъдителен нашествието на Русия, ще става все по-силен. #СлаваНаУкрайна “, написа тя в Туитър.

Интересно е дали българските служби ще реагират по някакъв метод на това извънредно надменно посягане. Този акт е още едно доказателство, че България има незабавна потребност от едно проевропейско държавно управление.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР