"Във властта има посредствени хора, които ще ги запомним с

...
"Във властта има посредствени хора, които ще ги запомним с
Коментари Харесай

“ГБС” и Симеон Пешов са опасни за България! Предупредих Борисов за него, сега нека премиерът отговаря за поразиите му!

"Във властта има посредствени хора, които ще ги запомним с вредите и с упадъка на България. Това, което направи Борисов и се хвана с Пешов, беше отврат. Нищо не свършиха в Булгартрансгаз, а единствено видяхме далавери. Досега няма нищо издигнато. Където са пипнали малко, е в пъти по-скъпо. Краде се! ", разяснява пред BIG5 някогашният началник на "Булгаргаз " Васил Филипов.

- Г-н Филипов, кой носи виновност за скандалните контракти сред "Главболгарстрой " и "Булгартрансгаз ".

- Симеон Пешов е популярен строител, само че това, че Бойко го набута да прави газопроводи, е неуспех и закононарушение. През 1997 година натиснах Пешов да построи постройката на „ Булгаргаз “ в Люлин. Преди това беше една мижава мръсна къща. Направих я замък! След това индивидът продължи да съществува, само че се хванаха с Бойко Борисов и провалиха всичко читаво, което можеше да се свърши като хората. Започнаха да строят на всички места и благодарение на Борисов. На Бойко няма да му го простя! Преследвах го и му приказвах да не загробва „ Газстрой монтаж “. Това е негово закононарушение. Това е велика компания, на която по времето на соца американците дадоха два пъти ембарго за строителство на газопроводи. Продадоха се машините и в този момент Симеон Пешов е на всички места и във всичко! За това Бойко би трябвало да дава отговор!

- Защо фирмите на Пешов не могат да построят качествено газопровод?

- Защото не са лицензирани. Едно е да построиш някъде отклоняване, друго е да правиш магистрален газопровод. Това са съществени неща. През 1997 година в онази мизерии и нямане направих лупинг за 1 година с „ Газстрой монтаж “. Втория лупинг по времето на Костов го вършиха 15 години. Третия лупинг е няколко пъти по-скъп. Наели са кьораво и сакато да строи и да краде. Накрая щели да строят хъбове…

Съгласно конституцията, събира се сганта, вършат избори, печелят ги и ръководят. Всеки по-късно обаче би трябвало да дава отговор какво е приключил! Нашата страна е в цялостен крах и избягаха милиони хора. Остават от ден на ден некадърници, които ръководят. Във властта има посредствени хора, които ще ги запомним с вредите и с упадъка на България.

Това, което направи Борисов и се хвана с Пешов, беше отврат. Нищо не направиха в Булгартрансгаз, а единствено видяхме далавери. Досега няма нищо издигнато. Където са пипнали малко да построят, е в пъти по-скъпо. Перспективата е никаква. Прецакаха и интерконекторите. Ние бяхме подготвени. Ердоган клекна, още не се беше чифтосал с Путин, с цел да се врежем в турската газопреносна, мрежа. Можехме да получаваме газ и от Тюркменистан, и от Иран, и от Азербайджан. Всичко се провали поради комисионните. Тези хора към този момент не са единствено нездравословни, а и са рискови за съществуването на България.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР