Във Висшата лига съвсем скоро се очаква да падне мениджърска

...
Във Висшата лига съвсем скоро се очаква да падне мениджърска
Коментари Харесай

Във Висшата лига до часове пада мениджърска глава

Във Висшата лига напълно скоро се чака да падне мениджърска глава, откакто се твърди, че дните на Рой Ходжсън отпред на Кристъл Палас, са преброени.

Ветеранът може да бъде освободен още преди мача с Евертън в понеделник, само че при всички положения това ще се случи, след неприятните резултати и недоволството на почитателите.
 Челси победи Кристъл Палас с 3:1 в мач от 24-ия кръг на Висшата лига
Челси възкръсна, с цел да реализира трагичен триумф против Кристъл Палас

Ето детайлности

Президентът Стив Периш искаше Ходжсън да остане до лятото, само че със единствено 3 победи в последните 19 мача във всички шампионати, Орлите се оказаха забъркани в битката за оцеляване, което води и до взимането на по-решителни ограничения, с цел да се спре пропадането.

На този стадий не престават полемиките, който да го размени, като предходната седмица се заприказва, че претендент е някогашният треньор на Айнтрахт Франкфурт Оливер Гласнер, който бе кандидат за позицията още предишното лято.

Стив Купър, Юлен Лопетеги и Киърън МакКена също са измежду разновидностите, въпреки че се смята, че никой от тях най-малко към този момент не е склонен да поеме тима на толкоз късен стадий от сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР