Във виното е истината, са казали древните мислители. По въпроса

...
Във виното е истината, са казали древните мислители. По въпроса
Коментари Харесай

Отлежалото вино е по-добро! И други митове за виното

Във виното е истината, са споделили античните мислители. По въпроса няма спор, това е една от дребното алкохолни питиета, които съчетават сполучливо в себе си отпускащия резултат на алкохола с редица здравословни изгоди (разбира се, в случай че се пие в рационални количества).

Произвеждано от дълбока античност, виното има разнообразни разновидности, всяка със своите преимущества и дефекти. При изискване че съвсем всяка просвета по света създава един или различен тип вино, естествено е в публичното схващане да са се зародили разнообразни легенди към това какво е положително и какво е неприятно, стане ли въпрос за виното.

Митовете са се вкоренили още повече в съзнанието ни с идването на новата съвременна ера на обществените медии и интернет. Така съвсем няма човек на Земята, който да не има вяра, че в случай че една бутилка с вино е отлежала, то тя наложително би трябвало да има съвършен усет и качество.

Това обаче не е правилно, а истината може да ви удостовери всеки един специалист. Вижте в идната изложба най-разпространените легенди към напитката на боговете или по какъв начин да не бъдете разочаровани, пробвайки този алкохолен подарък.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР