Във видеопослание, разпространено от двореца Кенсингтън принцесата на Уелс Кейт

...
Във видеопослание, разпространено от двореца Кенсингтън принцесата на Уелс Кейт
Коментари Харесай

След седмици медийни спекулации Кейт Мидълтън обяви, че се бори с рак

Във видеопослание, публикувано от двореца Кенсингтън принцесата на Уелс Кейт Мидълтънсъобщи,че се лекува от рак. Тязаяви, че е в начален етап на лекуване.

" През януари претърпях тежка коремна интервенция в Лондон и тогава се стигна до заключението, че нямам рак. Операцията беше сполучлива, само че проучванията след нея демонстрираха съществуване на рак. Лекарският екип ми предложи да се подложа на превантивна химиотерапия и сега съм в началния стадий на това лекуване ", съобщи брачната половинка на английския престолонаследник принц Уилям, като призна, че случаят е бил потрес за нея и фамилията ѝ.

Принцесата съобщи, че се усеща добре и се стреми към " цялостно възобновяване ". Тя благодари на британците за поддръжката и пожеланията за възобновяване ѝ, само че акцентира, че фамилията ѝ се нуждае от " време и усамотение ", с цел да може тя да приключи лекуването си на мира. След това се надява да се върне към формалните си отговорности.

Принцеса Кейт добави, че й е лишило известно време да се възвърне след интервенцията, само че още повече време е лишило да откри подобаващите думи, с цел да каже на децата си какво се случва и да ги увери, че " ще се оправи ". Тя също по този начин съобщи, че в действителност прави оценка поддръжката на брачна половинка си. Двойката има три деца - 10-годишния принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи.

" В момента мисля за всички, чийто живот е бил изменен от рака. На всички, които се борят с това заболяване във всичките му форми, поисквам да не губят вяра. Вие не сте сами ", сподели принцесата в заключителната част на обръщението си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР