Във Великобритания разглеждат дело за убийството на бивш военен, който

...
Във Великобритания разглеждат дело за убийството на бивш военен, който
Коментари Харесай

Да празнуваш, че не си болен от рак и да загинеш в кръчмарски бой

Във Англия преглеждат дело за убийството на някогашен боен, който умрял, до момента в който чествал спасението си от рак, оповестява БГНЕС, базирайки се на Daily Mirror.
През февруари 2020 година в британския град Честърфийлд, Дербишир, 23-годишният Джон Роботем отива в нощен клуб с другари и момиче, с цел да отпразнува, че не е болен от рак. Всъщност, в началото има опасения, че е развил рак, само че тестванията демонстрират негативен резултат.
 Двата най-явни признака на всички типове рак Двата най-явни признака на всички типове рак
Лекарите показаха признак, характерен на съвсем всички типове рак. „ Един симптом за всички типове рак “, отбелязва експертът....
В клуба Роботем се сбива с мъж на име Конър Роуз и други гости. Когато двамата мъже са изгонени от заведението, кавгата се трансформира в яростен пердах. На улицата Роуз нападнал Роботем и го блъснал с бутилка през лицето. Той изгубил схващане, паднал и блъснал главата си в земята.
Роуз решил, че съперникът му го заслужава, след което избягал от мястото. На идната вечер Роботем умрял от контузията.
Роуз е упрекнат в ликвидиране. Той отхвърля обвиняванията, макар че преди този момент се е признал за отговорен в непредумишлено ликвидиране. Процесът продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР