Във вечерното си обръщение към страната президентът на Украйна Володимир

...
Във вечерното си обръщение към страната президентът на Украйна Володимир
Коментари Харесай

Зеленски: Нито една от системите „Пейтриът“ не е била унищожена

Във вечерното си послание към страната президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че нито една от системите за противовъздушна защита Пейтриът в страната не е била унищожена от съветските сили.
Независимо кой в Русия споделя, че нашите системи " Пейтриът " са били унищожени - това не е истина. Те към момента са тук, работят и всички прехващат съветски ракети. Колкото е допустимо по-ефективно. Нито един " Пейтриът " не е погубен!
Володимир Зеленски - президент на Украйна

Президентът Зеленски посочи и контраста сред визитите на седемте африкански водачи в Украйна и в Русия. Той съобщи, че цялото време, прекарано от африканския контингент в Украйна, е било отдадено на разискването на украинския проект за мир от 10 точки. От друга страна обаче времето, прекарано от същата група в Русия е било отдадено на войната.
Всички видяхте по какъв начин мина визитата на делегацията на африканските водачи и представители в Украйна, а по-късно и визитата в терористичната страна. Делегацията имаше опция да види кой в действителност се интересува от мира и кой самичък въплъщава войната.
Володимир Зеленски - президент на Украйна

Групата африкански водачи посетиха Украйна и Русия на избрана от тях " задача за мир ". Сред тях бяха президентите на Коморските острови, Сенегал, Южна Африка и Замбия, както и министър-председателя на Египет и високопоставени пратеници на Уганда и Република Конго.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР