Във въздушното пространство на Сингапур ще бъдат наложени ограничения във

...
Във въздушното пространство на Сингапур ще бъдат наложени ограничения във
Коментари Харесай

Сингапур ще ограничи въздушното си пространство заради срещата между САЩ и Северна Корея

Във въздушното пространство на Сингапур ще бъдат наложени ограничавания във връзка със срещата на върха сред Съединени американски щати и Северна Корея, планувана за идната седмица, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Според известие, поместено на уебсайтовете на Международната организация за гражданска авиация (ИКАО) и Федералната администрация по въздухоплаване на Съединени американски щати, въздушното пространство над града страна ще бъде краткотрайно ограничавано в дните 11, 12 и 13 юни т.г. " От съображения за националната сигурност " от всички самолети, идващи на летище " Сингапур Чанджи ", ще се изисква да понижават скоростта и да съблюдават ограничавания при потреблението на пистите, се споделя в известието.

В друго предизвестие на уеб страницата на ИКАО се споделя, че водачите би трябвало да минават надалеч от военновъздушната база " Пая Лебар ", на която нормално кацат президентите на Съединени американски щати, идващи на посещаване. В бележката се показва, че нарушителите " може да бъдат прехващани " от бойни самолети.

Като част от подготовката на срещата сред Доналд Тръмп и Ким Чен-ун сингапурските управляващи са обрисували няколко " специфични зони " в града за дните от 10 до 14 юни. В тях влизат центърът, където са външното министерство, посолството на Съединени американски щати и няколко хотела. Специална зона е и остров Сентоса, където е планувано да се състои срещата. По време на височайшите визити в тези зони ще бъде неразрешено потреблението на безпилотни летателни апарати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР