Във Варшава обявиха, че ще извършат изчисления на загубите през

...
Във Варшава обявиха, че ще извършат изчисления на загубите през
Коментари Харесай

Кикнадзе: Самата Русия може да представи огромна сметка на Варшава

Във Варшава оповестиха, че ще извършат калкулации на загубите през годините на Втората международна война и ще изискат отплата от Москва за вредите.

Наистина ли Русия дължи нещо, както твърди полското външно министерство, изяснява в изявление за Правда. Ru докторът на историческите науки, член-кореспондентът на Руската академия на науките Владимир Кикнадзе.

Ако Русия дължи нещо, то на първо място е да преизчисли всичко, което Полша й дължи за историята, освен това освен на 20 век, означи специалистът.

„ Да стартираме със събитията против украинския народ, беларуския народ, съветският народ от 1609 до 1613 година, в това число за двете години, прекарани тук, непосредствено в Москва, в Кремъл, в Китай-город от полските войски. Мисля, че би било потребно да се „ пресметна “ цената на цялата предходна история ", от началото на 17 век за войната, която Полша води против съветския народ, означи наблюдаващият.

Второ, Полша е първата страна, която сътвори предпоставки Хитлер да получи условия в интернационален формат за подготовка за експлоадирането на Втората международна война, акцентира Кикнадзе. Полша беше първата през 1934 година, която подписа двустранен контракт с нацистка Германия, водена от Хитлер, откакто тази страна се отдръпна от Обществото на нациите, демонстрирайки, че безусловно не я интересува интернационалното право. Тя направи това след нацистка и милитаристична Япония, споделя докторът на историческите науки.

И в случай че приказваме за Втората международна война, ученият напомни за 600 хиляди бойци от Червената войска, които са дали живота си на територията на Полша по време на нейното избавление от фашизма и геноцида.

" Ако изчислим по-нататък със същия логаритъм, се оказва, че тези 600 хиляди души, които са умрели на полска земя през идващите пет генерации, би трябвало да са родени 37 милиона 200 хиляди души. Общо 30 милиона 800 хиляди души е броят на хора, които ние, Русия, през днешния ден не броим като резултат от освобождението на Полша от фашизма.

Каква е цената на това? Как може да се пресметна? Но ние несъмнено ще представим нашата сметка. И, несъмнено, ние ще представим нашата сметка освен пред Полша, освен пред Германия, само че и пред десетки други страни, пристигнали с експанзия на нашата земя.

И, несъмнено няма да забравим и тези страни, които през днешния ден не престават геноцида на съветския народ, освен това както на територията на Украйна, по този начин и върху териториите, върнати към Руската федерация “, заключи Кикнадзе.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР