Във Варна започна организация за първия в света конкурс „Грозна

...
Във Варна започна организация за първия в света конкурс „Грозна
Коментари Харесай

Правят конкурс „Грозна жена“

Във Варна стартира организация за първия в света конкурс „Грозна жена“ с набиране на кандидатки за присъединяване. Инициатор на идната конкуренция по антипрелести е Партията на българските мъже с ръководител локалния зевзек Росен Марков.

За кастинга ще допуснем мис „България“ и мисис „България“, за която последно беше избрана скандалната Анита Мейзер, наказана за непредумишлено ликвидиране на брачна половинка си, уточни Марков. Още при започване на акцията за набиране на кандидатки пред хотел“Черно море“ се записаха две дами против възнаграждение от 10 лева

Идеята ми за конкурс“Грозна жена“ е провокирана от опорочените и платени състезания за хубост у нас, изясни водачът на Партията на българските мъже.

Победителката в “ Грозна жена“ ще получи огромната премия -апартамент в Джендема, т.е. в най-затънтеното място, с цел да скрием тази „красота“, изясни още Марков.

Нейният портрет както и на подгласничките й може да се сложат на кутиите за цигари, с цел да се откажат повече пушачи от нездравословния табиет, предлага зевзекът.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР