Във Варна се засилва недоволството от състоянието на подлезите на

...
Във Варна се засилва недоволството от състоянието на подлезите на
Коментари Харесай

Сигнал от курортна Варна: Воняща мизерия в подлеза на спирка Марек

Във Варна се ускорява недоволството от положението на подлезите на доста места в града. На някои места казусът е цялостния мрак на подземните проходи, на друга - надрасканите с грозни и нецензурни надписи стени. Въпреки видеонаблюдението, което сякаш го има, никой не е чул някой от вандалите да е осъден.

На спирка “Марек ” обаче казусът е различен и дори по-неприятен. Там има струпана камара смрадлив отпадък, осведоми ни четец, който изпрати и фотоси от мястото.



“Информирам ви за обстановката сега в подлеза на спирка “Марек ”. На фотосите могат да се видят отпадъците, а оставям на вашето въображение каква миризма се разнася. Имайте поради, че този подлез се употребява и от майки с дребни деца и бебешки колички ” , това ни написа Симеон Георгиев.

Подобни сигнали има и за други подлези във Варна, които не се почистват постоянно, макар че са част от публичните пространства и за поддръжката им всеки варненец заплаща посредством такса боклук. В някои случаи общината постанова санкции на компанията по почистването, само че това не води до възстановяване на положението на подземните проходи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР