Във френския град Биариц, в департамента на Атлантическите Пиренеи, местен

...
Във френския град Биариц, в департамента на Атлантическите Пиренеи, местен
Коментари Харесай

Окупираха вилата на една от дъщерите на Путин във Франция

Във френския град Биариц, в департамента на Атлантическите Пиренеи, локален деятел Пиер Афнер се промъкна във вилата Алта Мира, за която се твърди, че принадлежи на Катрин Тихонова, която спрягат за щерка на съветския президент Владимир Путин.

Според деятеля той е сменил ключалките на вилата и е споделил, че ще приема украински бежанци. Общо вилата разполага с осем кревати и три бани.

Откритите документи от деятеля в къщата, демонстрират че Катерина Тихонова е обитавала във вилата. Сред тях са копие от паспорта на някогашния брачен партньор на Тихонова и шурей на Путин Кирил Шамалов, както и френски превод на сметката за ток, преведена на френски на мястото на регистрация в Москва.

Според Bloomberg, Кирил Шамалов неотдавна е бил женен за Катерина Тихонова.

В къщата е имало и пълномощие от 2009 година, издадено от съветския олигарх Генадий Тимченко на името на французойката Франсоаз Дюшасал, която е отговаряла за ремонта на вилата.

Според изданието регистърът на недвижимите парцели на Франция показва, че вилата е на Генадий Тимченко от 2007 година, а през 2012 година е трансферирана на Шамалов.

Вила Шамалова не е единственото имение, обвързвано със фамилията на Путин във Франция. По-рано, след началото на войната в Украйна, къщата на някогашната брачна половинка на президента на Русия в Англет, в югозападната част на страната, беше изрисувана с графити с нецензурни надписи: „ F ** k “ и „ F * * k Путин”.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР