Във форумите могат да се намерят наистина страховити снимки, от

...
Във форумите могат да се намерят наистина страховити снимки, от
Коментари Харесай

Зловещи черно-бели СНИМКИ шокираха мрежата

Във форумите могат да се намерят в действителност страховити фотоси, от които на човек да му настръхнат косите и да го накарат да се замисли съществено. За страдание, не за всяка снимка може да се откри рационално пояснение.

На първата фотография, направена през 1900 година в Северна Ирландия, са запечатани 15 работнички от фабрика за долни дрехи. Ако се вгледате по-внимателно в една от дамите вдясно, можете да видите ръка на рамото й.



Трудно е да се каже чия тъкмо е ръката. Не е изключено тя да е на служителка, умряла малко преди да бъде направена фотографията, която по този метод е решила да покаже наличието си.

Според някои консуматори, на фотографията няма ръка. Това просто е част от рокля, която се е намачкала и придобила формата на застрашителен контур. Според друга версия на фрагмента е трябвало да театралничат 16 служителки, само че една от тях е била отрязана калпаво и е останала ръката й.

Другата страховита фотография е направена през 1919 година. На нея са запечатани английски водачи от Първата международна война. Сред тях е и Виктор Годард, който вижда на фотоса и своя умрял другар.

Той се намира сред четвъртия и петия мъж на последния ред.



Виктор съумява да разпознае Фреди Джаксън, който умира дни преди снимането на фрагмента. Тук несъмнено умрелият е желал да се причисли към екипа.

Ако спомагателната ръка от първата фотография може да бъде обяснена без тайнствен подтекст, с главата на умрелия самолетен монтьор това надали може да се направи. Ако това не е фантом, по какъв начин лицето се е появило на фотографията?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР