Във фейслук шампионката по спортна стрелба и бивш депутат от

...
Във фейслук шампионката по спортна стрелба и бивш депутат от
Коментари Харесай

Весела Лечева с мощна атака срещу лидера на БСП: От година Нинова води вайна с Радев, саботира го чрез интриги и спекулации

Във фейслук шампионката по спортна пукотевица и някогашен народен представител от левицата Весела Лечева се обърна с остри рецензии към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Публикуваме текста, без редакторска интервенция.

Свидетели сме на следващата офанзива на членове на управлението на Българска социалистическа партия против президента. Този път тя е маскирана под формата на въпрос - дали президентът поддържа ЕВЕНТУАЛЕН партиен план на министрите Кирил Петков и Асен Василев. Това е продължение на прикритата война, която персонално ръководителят Корнелия Нинова води повече от година с президента. За задачата си употребява партийни послушни представители и доближени анализатори. Впрегнати са и медии, които сипят захаросани хвалби за ръководителя на Българска социалистическа партия, а в това време нападат гневно президента всеки ден.
 Корнелия Нинова: Политическа полуда обхвана страната Корнелия Нинова: Политическа полуда обхвана страната
Всеки е свободен да прави политически планове, надали е работа на длъжностен кабинет да се занимава с това, само че ще изчакаме още малко, за...

С последната офанзива се внушава, че Румен Радев надали не предава Българска социалистическа партия - партията, която го издигна за президент. Нелепото е, че това се случва броени дни откакто той избра да даде мандата точно на нашата партия (за втори път) и категорично засвидетелства уважението си към хилядите редови социалисти. Направи го и макар че емисари на ръководителя Корнелия Нинова не разрешиха на редица партийни структури да изразят в декларация поддръжката си за президентската двойка Радев - Йотова. Мотивът им беше, че фокусът сякаш би трябвало да е върху парламентарните избори и не е в този момент моментът за президентските. Е, моментът пристигна, само че двусмисленото държание на членове на управлението продължава. Отчетливо се вижда и настояването на ГЕРБ и Българска социалистическа партия за избори 2 в 1, до момента в който президентът изрази противоположната позиция.

Докато бях част от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, настоявах да има директна връзка с президента и през днешния ден не преставам да не разбирам за какво диалозите с него се водят през медиите. Все по-ясно личи желанието на част от управлението да саботира президента посредством интриги и спекулации и откровени дейности против него и екипа му. Реципрочният въпрос е - утвърждава ли ръководителят на Българска социалистическа партия това държание на хора, които персонално е овластила? Държи ли ръководителят на Българска социалистическа партия този път партията да инкасира проваляне 2 в 1?



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР