Вътрешният ни министър даде своята теза за бруталното убийство на

...
Вътрешният ни министър даде своята теза за бруталното убийство на
Коментари Харесай

Калин Стоянов с изявление за убийците на Пейо Пеев

Вътрешният ни министър даде своята теза за бруталното ликвидиране на Пейо Пеев. " Не изключвам тези две злобни дами сами да са прикрили всички следи ". Това разяснява в Стара Загора вътрешният министър Калин Стоянов за убийството на Пейо Пеев.
 
Той посочи, че по делото се работи интензивно, както и по версията за възможна съпричастност на други лица към убийството и най-много за прикриването на следите.
 
" Работим по версия за възможна съпричастност на други лица към убийството и най-много за прикриване на следите за осъщественото ликвидиране. От това, което видях от метода, по който е осъществено убийството, което се вижда от клипчетата, не изключвам разновидността тези две злобни дами независимо да са прикрили всички следи. Но това е въпрос на проучване, който през идващите дни ще изясним на цяло ".
 
" От самото начало декларирахме, че ще бъдем сериозни както към себе си, по този начин и към чиновниците на Министерство на вътрешните работи и изрично няма да допуснем обстановки, при които има немарливо, неприятно или даже противоправно осъществяване на служебните отговорности ", сподели пред публицисти в Стара Загора министърът.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР