Вътрешният министър Валентин Радев заяви, че няма теч на информация

...
Вътрешният министър Валентин Радев заяви, че няма теч на информация
Коментари Харесай

Валентин Радев: Няма теч на информация от МВР, свързан с Митьо Очите

Вътрешният министър Валентин Радев съобщи, че няма теч на информация от Министерство на вътрешните работи, който да е довел до това Димитър Желязков – Митьо Очите да напусне страната преди акцията в Бургас против незаконната група за рекет.

" Ако беше изтекла информация, щеше ли той да отиде в Гърция, в Турция и да го хванем там ", попита Радев след среща с управлението на Министерство на вътрешните работи в Елин Пелин и кметовете от района.
Аферата „ Митьо Очите ” прерасна в политически скандал Българска социалистическа партия и ГЕРБ си насочиха взаимни обвинявания
Министърът благодари на турските си сътрудници за положителната работа по залавянето на Митьо Очите в Истанбул преди дни дружно с още седем души, които бяха върнати у нас.
Бенчо Бенчев пред bTV: Нямам общ бизнес с Димитър Желязков, не съм го укривал Когато приказвам с един нарушител, не значи, че и аз съм нарушител, разяснява общинският консултант, арестуван дружно с Митьо Очите в Истанбул
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов изясни, че Митьо Очите е арестуван за 30 дни в турския арест, като в този интервал би трябвало да мине процедура пред турски съд за неговото изгонване у нас.

Той добави, че продължава да тече дейна работа на територията на основната дирекция в Бургас по случая с групата към Желязков, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР