Вътрешният министър ще изготви доклад за смяна на главния секретар

...
Вътрешният министър ще изготви доклад за смяна на главния секретар
Коментари Харесай

След убийството на Трактора – сменят главния секретар на МВР

Вътрешният министър ще изготви отчет за промяна на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи министър председателят Николай Денков след срещата с представителите на службите през днешния ден.

„ Част от полемиката през днешния ден сподели, че има и вътрешен проблем в Министерство на вътрешните работи. Има няколко групи обстоятелства, които сочат, че има проблем с организацията във ведомството. Те са свързани с активността на основния секретар. На процедура министърът не работи с него, тъй като му няма доверие, и счита, че има проблеми, които са зародили преди в служба да встъпи този екип на Министерство на вътрешните работи. Неслучайно на срещи, които сме имали до момента, в случай че не участва министърът, идва заместник-главният секретар “, сподели Денков.

И добави, че по всички тези аргументи е помолил Калин Стоянов „ да не търпи повече тази обстановка “ и да изготви отчет с искане за промяна на Петър Тодоров и въпросният отчет да бъде импортиран в Министерски съвет, гласуван в сряда и изпратен към Президентството.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР