Вътрешната проверка в , разпоредена заради изтеклите в интернет ,

...
Вътрешната проверка в , разпоредена заради изтеклите в интернет ,
Коментари Харесай

Приключи вътрешната проверка за снимките от спалнята на премиера

Вътрешната инспекция в , разпоредена поради изтеклите в интернет , за които се твърди, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов и на които се вижда нощно шкафче с пачки евро, кюлчета злато и револвер, не е разкрила данни сигурността на министър-председателя да е била компрометирана. Това написа в.
От службата отхвърлиха коментар, защото на 11 август документите по инспекцията е изискана от Софийската градска прокуратура по отношение на формирано от тях произвеждане.
 По образеца на Борисов - Путин се повози, с цел да огледа автомагистрала (ВИДЕО) По образеца на Борисов - Путин се повози, с цел да огледа автомагистрала (ВИДЕО)
Руският президент направи ревизия на новопостроената автомагистрала " Аурус " в  Крим. Огледът му бе записан на видео и оповестен в с...
На една от фотосите е спящият Борисов. Според него тъкмо фотографията, на която " спинка сладко ", е достоверна, а останалите са особено аранжирани.
На 3 август прокуратурата заяви, че е образувала следствие за потребление на нелегално особено техническо средство. (Това е текстът от Наказателен кодекс, по който нормално се проверяват изтекли записи и по-късно делата се приключват, без да се ревизира наличието на диалозите.) На 25 юни е назначена експертиза на фотосите и аудиозаписите. По това дело се работи и по записите с гласа на Борисов, които бяха публикувани от юни насам. " По случая са изискани и са постъпили материали от Национална работа защита. В качеството си на шеф на е разпитан ген. Красимир Станчев (той подаде оставка през юли около свадите към сарая на Ахмед Доган в Росенец) ".
Още след публикуването на фотосите Станчев беше безапелационен, че няма по какъв начин те да са дело на някой от НСО, нито да са направени благодарение на охранителите. " Вярвам на тези хора. Казах го един път и отново ще го повторя – те са от 11 години с него, извънредно потвърдени са, положителни взаимоотношения имат между тях, индивидът им има вяра на тях, те му имат вяра на него. Няма по какъв начин да се случи това нещо – някой да си подложи такава динена кора. Това не го имам вяра ", разяснява той. Неговото съмнение е, че фотосите са направени от някой от близкия кръг на Борисов. " За тях допускът до жилището и работното място е по-облекчен. Ние не го ревизираме за наличие на мобилни устройства, фотоапарати и очевидно от този кръг някой е направил въпросните фотоси ", сподели Станчев пред bTV.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР