Васка Джурова, която изненадващо отпадна рано от Ергенът“, разкри в

...
Васка Джурова, която изненадващо отпадна рано от Ергенът“, разкри в
Коментари Харесай

Васка Джурова: „Получих паник атаки, като видях какво излъчват в „Ергенът“

Васка Джурова, която изненадващо отпадна рано от „ Ергенът “, разкри в подкаста „ Надкаст “ детайлности от присъединяване си в риалитито и изненадата, която претърпяла, когато е гледала епизодите.

Фармацевтката от Гоце Делчев отхвърли изрично слуховете, че си е имала гадже преди риалитито и по тази причина е страняла от Алек. Слуховете бяха подбудени точно от това, че Васка не беше във фокуса на предаването и беше много пасивна в епизодите към ергена.

Васка разкри, че е имала много атрактивни срещи с Алек, които обаче не били излъчени, тъй като може би не се връзват със сюжетната линия на епизода. 

Красавицата призна, че от това й е станало много болно и го е приела тежко. „ В един миг се питаш за какво е бил целият този стрес, който съм претърпяла там, откакто не се виждам “, съобщи фармацевтката.

Разочарованието й било още по-голямо, тъй като след първия епизод, в който тя се бе дегизирала като гримьорка от екипа, тя незабавно станала фаворитка на почитателите, които след това се чудели къде е Васка в целия сюжет.

Голямото отчаяние даже е довело до здравословни проблеми с красивата Васка и тя получила паник офанзиви по време на епизодите, а един път даже припаднала.

„ Отрази ми се и душевен, и здравословно. Започнах да се паникьосвам в дадени моменти и то тъкмо в първите няколко епизода. За страдание, получих няколко паник офанзиви. Единия път припаднах в безсъзнание и по-късно моята съквартирантка ме беше намерила на земята “. 

Васка обаче твърди, че към този момент е минала през сложните моменти, които е претърпяла около риалитито.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР