Васил Терзиев и Борис Бонев се включиха в представянето на

...
Васил Терзиев и Борис Бонев се включиха в представянето на
Коментари Харесай

А кампанията даже не е започнала: Терзиев и Бонев друсаха хоро в Кремиковци

Васил Терзиев и Борис Бонев се включиха в представянето на Лилия Донкова като кандидат-кмет на регион “Кремиковци ”. Кандидатката беше облечена в обичайната национална носия, а Терзиев и Бонев влязоха в непривична роля и играха хора на площада.

„ Кремиковци ” е далечен от центъра на София, само че общината поддържа локалните фолклорни и културни начинания, които хората от този край съхраняват. В региона има 10 работещи читалища, които са емблемата на всяко едно обитаемо място “, изясни Терзиев.

Което, несъмнено, не му спести присмеха в обществените мрежи.

Явор Дачков, публицист

Кандидатите на ПП-ДБ за София на хоро в столичен квартал. Ще ги призная, в случай че забият и пред Народния спектакъл по време на „ Хага “.

Иво Христов, евродепутат

Иноватори си хоро тропнаха, тропнаха йощ друснаха.

Съсредоточените лица излъчват подготвеност за всевъзможен срам.

Вотът е спазарен, само че horo must go on.

Ангел Джамбазки, евродепутат

Борис Бонев и Васил Терзиев играят хоро. Народни хора. Традиционни. Православни. Консервативни. Стъпка, чупка, стойка, облекло, физиономии - всичко е национално. Всичко е доста национално и изцяло естествено.

Те това хоро го играят всеки ден, ей по този начин, по народному. Пред Народния спектакъл Борис Бонев удря заран Дайчовото, след това врътва две ширта, друсва една ръченица и затваря с Буенек. Карбунски.

Васил Терзиев отговоря откъм „ Света Неделя “ с влашки игри, палаво трансферира на Главинишка копаница и самоуверено друсва едно граовско, ей по този начин, за въодушевление.

Мъпетът в палавото райе не ми е прочут, само че отдалеко е видно, че е ситни Ганкиното.

Играят хора̀ хората, ей, не се майтапят. Играят хора̀, че дим се подвига. Народни хора. Не, не е поради изборите, да не си помислите нещо. Сакън. Не са такива хора.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР