Любителите на боб са развълнувани, тъй като Хайнц се сбогува

...
Любителите на боб са развълнувани, тъй като Хайнц се сбогува
Коментари Харесай

Хайнц заряза много обичаното основно ястие за вечеря и феновете са в траур

Любителите на фасул са разчувствани, защото Хайнц се сбогува с известен артикул, който прави храненията в средата на седмицата доста по-бързи.

Има някои обичани които просто в никакъв случай няма да изоставен нормалната ни ротация на чай - изключително тези удобни храни, които изискват единствено малко изпитание, с цел да се разбият след дълъг, тежък работен ден.

Бобът върху изгорял самун несъмнено е за множеството британци едно от тези ястия, към които постоянно можете да се върнете, когато имате потребност от вкусна и лесна храна, която също така ще ви засити добре, а за доста хора никой прави фасул много като Хайнц.

Ето за какво някои почитатели на компанията останаха съкрушени, когато тя реши да отстрани една версия на артикул от тяхната гама, а фанатиците на фасула не могат да оказват помощ, само че въпрос за какво обичаната им алтернатива е извадена от рафтовете.

Осъзнаването, че Heinz е изхвърлил опцията си с пет зърна в известната гама тенджери за готвене в микровълнова фурна - която ви обезпечава съвършеното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР