Васил Михайлов - син на доскорошния зам.-окръжен прокурор на Перник,

...
Васил Михайлов - син на доскорошния зам.-окръжен прокурор на Перник,
Коментари Харесай

Първо наказание за прокурорския син от Перник - пробация

Васил Михайлов - наследник на досегашния зам.-окръжен прокурор на Перник, получва първото си наказване. Българска национална телевизия оповестява, че той е сключил съглашение с прокуратурата и Районен съд-Бургас го е одобрил - 18 месеца пробация и 100 часа общественополезен труд.

Синът на прокурорът Бисер Михайлов се признава за отговорен за нанасяне на междинна телесна щета на юноша през лятото на 2021 година при сборичкване пред дискотека в Созопол.

" Подсъдимият не е бил осъждан все още на осъществяване на закононарушението. Отделно от това бе взето поради и процесуалното му държание, което беше положително. Той показва почитание както към съда, по този начин и към страните.

Останалите обвинявания, които са повдигнати, не би трябвало да бъдат взети поради, защото е налице презумция за невиновност ", разгласи Зорница Щърбева - представител на Районна прокуратура - Бургас.

Тове е едно от " по-малките " каузи, които се водят против младeжа, който предходната година стана " прочут " с безкрайните си прояви на принуждение - още докато беше на 18 година Те започнаха да се разплитат, откакто събраха храброст околните на тероризиран от него пернишки футболен активист и проговориха. Дотогава нито Министерство на вътрешните работи, нито прокуратурата бяха забелязали издевателствата, на които младежът подлага целия град.

След серия от отводи на всички пернишки магистрати, против Михайлов в Софиския областен съд са повдигнати 8 обвинявания - закана за ликвидиране, три междинни телесни повреди, две леки телесни повреди и две за безчинство. В момента той е с мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Вчера Районният съд в София отхвърли следващото искане на Михайлов за смяна на мярката му за неотклонение в " домакински арест ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР