Васил Илиев възкръсна! Ликът на емблематичния криминален бос от 90-те

...
Васил Илиев възкръсна! Ликът на емблематичния криминален бос от 90-те
Коментари Харесай

Васил Илиев възкръсна! Шефът на ВИС-2 и брат му лъснаха върху тениски СНИМКИ

Васил Илиев възкръсна! Ликът на емблематичния престъпен необут от 90-те години ма предишния век, прочут с прякора Императора, се появи върху мъжки облекла . Обяви за продажбите циркулират в обществените мрежи, като черни тениски се продават на цена от 30 лв. за численост. Отпред е изобразен Васил Илиев, като под  него има откъс:

„ Може да ме спре единствено Господ и патрони те ".

Встрани е изобразена цел, в чийто център стои името на видната фигура от проведената престъпност в България, която при започване на житейския си път прави кариера на герой.

В интернет се предлага и черна тениска, върху която е сложено логото на емблематичната застрахователна компания ВИС-2. Познатият на съвсем всеки българин лъв стои паралелно до лика на Георги Илиев - Главния, който е по-малък брат на Васил и след убийството му го наследи отпред на ъндърграунд империята. Отново на цената от 30 лв. има и вид, в който и двамата братя са изобразени на тениска, като главите им са върху декор от лъвове, а под тях е изписано какво значи ВИС-2 - „ Вярност, сигурност и вложения ".

Васил Илиев бе погубен на 30-годишна възраст на 25 април 1995 г . в мерцедеса си на път за ресторант „ Мираж ". Убийството остава неразкрито, а следствието му е прекъснато заради

изтекла отминалост през 2015 година По предпочитание на фамилия Илиеви гробът на Васил Илиев се охраня непрекъснато заради заплаха от иманяри. На 25 август 2005 година пред заведението „ Буда бар " в курорта Слънчев бряг, към 22,30 ч., снайперист прострелва съдбовно Георги Илиев пред десетки очевидци, напомня „ България Днес “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР