Васил Боянов или просто Азис, винаги е бил странен и

...
Васил Боянов или просто Азис, винаги е бил странен и
Коментари Харесай

Мъчително: Азис призна, че страда от сериозно заболяване!

Васил Боянов или просто Азис, постоянно е бил чудноват и правещ, каквото си изиска. Колко пъти даже почитателите му са се ядосвали на непремерените му думи, на голямото му его и на всичко това, което минава за искрено безочливо, че даже и пошло.

Този път обаче Костинбродския славей не провокира сходни усеща, а напълно други. Този път почитателите му се разстроиха, натъжиха, посърнаха... Защото артистът обществено призна, че страда от съществено заболяване.

Азис направи това в своя Инстаграм, където отговаряше на въпроси на феновете си. Един от тях бе дали в действителност има психологично заболяване, на което той този път отговори утвърдително и даже го разясни.

" Да, правилно е. Диагностициран съм с такова. Страдам от биполярно афективно разстройство ", показа артистът. Не посочи обаче дали взима медикаменти, тъй като освен това заболяване те са от голяма потребност и даже се постанова да се одобряват цялостен живот. В противоположен случай положението може да се утежни и да се отиде в двете крайности.

Специалисти обясниха, че биполярното разстройство се характеризира с " люлеене " в двата полюса - от извънредно ведро и приповдигнато въодушевление, еуфория даже, до мрачни мисли и изпадане в меланхолия. Това ненапълно към този момент изяснява държанието на Азис на моменти.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Азис биполярно афективно разстройство Костинбродския славей биполярно разстройство его
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР