Васил Божков ще бъде задържан, когато кацне в България. Това

...
Васил Божков ще бъде задържан, когато кацне в България. Това
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Васил Божков ще бъде задържан

Васил Божков ще бъде арестуван, когато кацне в България. Това удостовери вътрешният министър Калин Стоянов, съобщи кореспондент от Burgas24.bg .

" След като дойде, той ще бъде наведен при съответния прокурор и ще се види дали ще се постанова някаква мярка за неотклонение и по този начин нататък ", посочи още Стоянов.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Васил Божков заяви в своята Facebook страница, че се прибира през днешния ден в България.

По повод убийството на Алексей Петров, вътрешният министър съобщи, че към момента няма обвинени за покушението, само че се работи по всички версии. Част от тях са: Отмъщение или вероятно неуредени финансови връзки, уточни той. 

2022 година е най-трагичната и мрачна година в историята на МВР за последните 20 години. Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов пред публицисти след откриването на паметника, повдигнат за починалите в Бургас служители на реда след гонка с мигранти.

Калин Стоянов призна, че има неточности и то от доста хора. " Неправилна връзка и организация на активността против този вид престъпност, а точно незаконната миграция ", уточни той.

По думите му обстановката с незаконните мигранти е извънредно динамична. " Само за последното денонощие са били обезвредени към 800 опита за незаконно навлизане в страната, а успоредно с това са били арестувани 80 незаконно минали мигранти ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР