Васил Бинев е сред новите лица, които ще се внедрят

...
Васил Бинев е сред новите лица, които ще се внедрят
Коментари Харесай

Силвия Лулчева уреди мъжа си в “Откраднат живот”! Бинев е сред новите лица, които…

Васил Бинев е измежду новите лица, които ще се внедрят в идния пети сезон на хитовия сериал “Откраднат живот”. В артсредите незабавно плъзнаха клюки, че артистът, чиято кариера се свързва основно с дублажа, е бил безогледно организиран за ролята от жена си – актрисата Силвия Лулчева, звезда от „ Столичани допълнително ”.
 Както е известно, и двата сериала са произвеждане на продуцентската компания на Евтим Милошев и Любо Нейков. „ Васко е прочут най-много като глас зад кадър. Сега извади шанс около жена си и най-сетне се е вредил в сериал, който е фантазия за всеки артист. Халал да му е ”, разясняват в гилдията. С значима роля в поредицата ще блесне и Велислав Павлов, който има „ Златна роза ” за играта си във „ Вездесъщият ”.
“Присъединяването ми към екипа на “Откраднат живот” е отговорно. Най-малкото тъй като влизам в един доста сполучлив сериал. Аз самият имам огромно почитание към лекарите “, разкри наскоро Павлов. „ Откраднат живот ” се завръща в ефира на Нова тв от 27 февруари. Петият сезон ще премине под наслова „ Критична точка “, съобщи ПИК.

„ Това е медицински термин – минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. В новия сезон феновете ще проследят освен рискови обстановки в лекарската специалност, само че и сериозни моменти в любовта и персоналния живот на героите”, споделя продуцентът Евтим Милошев.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР