Вашият управител Марс ще се движи през целия месец през

...
Вашият управител Марс ще се движи през целия месец през
Коментари Харесай

Овни, през април ще изпитате рязка промяна и ще получите голям капитал

Вашият шеф Марс ще се движи през целия месец през знака Риби, който дава отговор за тайните, мистиката, несъзнаваното и предишното. В допълнение към обстоятелството, че Марс е планетата на Овен, той е и дезинтегратор (предавател) на силата на Възела на бъдещата карма. Това значи, че доста от действителностите на вашето бъдеще ще се правят скрито, като че ли зад заслон - ще наподобява, че сте свършили голямо количество работа, само че това ще остане невидимо за другите.

За доста Овни основната дата може да бъде 1 април, когато средата сред затъмненията ще се организира във вашия знак. И ще се почувствате като че ли сте се озовали на отклонение на ориста. Може би към момента не сте съумели да напуснете някои връзки, само че пред вас се обрисуват нови благоприятни условия и пътища. Освен това тъкмо в този ден Меркурий ще спре във вашия знак – избран миг, в който осъзнавате, че ще би трябвало да преразгледате проектите си за бъдещето, само че към момента не е ясно по какъв начин.
Вероятно по време на Затъмнението и Новолунието в Овен на 8 април ще започнете нещо от нулата, само че защото притежателят на Затъмнението Марс ще бъде във вашия бранш на тайните, ще извършите това начало надалеч от любопитни очи или... ще бъде обвързвано с пренасяне в чужбина.

Победното въодушевление през първите дни на април свидетелства за духовно благоденствие. Ще пристигна разбирането, че проблемите са дребни, времето ни на земята е малко, по тази причина би трябвало да бързате да живеете. Хороскопът на Овена ви поучава да преразгледате навиците си и да се откажете от всичко ненужно, което ви дърпа обратно. Можете да си намерите ново занятие, което ще ви въодушеви и ще извърши живота ви със смисъл. Тъй като Овенът не търси лесни пътища, може да се забърка в неприятности. Желанието за риск и неразумно държание под въздействието на Венера в Овен единствено ще се ускорява, което вдъхва известна паника. Препоръчително е да намалите естествената си интензивност, като за тази цел могат да се предлагат медитативни практики. Вътрешният мир е значим съставен елемент на триумфа.

Мечът на крал Артур в камък на дъното на океана

Важно събитие за месеца ще бъде 10-11 април от позиция на уточнение на живота ви и неговите цели. Именно през тези дни Сатурн ще се свърже с Марс и като шеф на вашия бранш на кариера и цели, ще ви принуди ясно да очертаете посоката на живота си за идващите две години. Тоест, в случай че вие сами не изберете задачата си, тогава условният Сатурн под формата на брачен партньор, началник, татко или страна ще ви даде задача за близко бъдеще.

Но е значимо да разберете, че съвпадът на Сатурн и Марс е в бранша на тайните, предишното и това, което е време да пуснете. И защото самото събитие ще бъде в знака на Риби, ще би трябвало да се занимавате значително с проблемите на прочувствения дълг и възприятията. Може да се наложи да видите нещата такива, каквито са, да ги признаете и да ги пуснете. Пътните завършения ще трансфорат средата на месеца в незабравимо време. Ще има доста забавни събития и всички те са свързани с пътя. Общият хороскоп на Овен за април 2024 година планува трагични промени, няма потребност да се съпротивлявате на неизбежното. Когато става въпрос за кариера, едно делово пътешестване ще ви бъде от изгода, а в случай че става въпрос за обич, едно сантиментално пътешестване. За упоритите Овни трудностите са причина да работят с възмездие. Упоритостта, съчетана със способността за логическо мислене, дарена от Меркурий в Овен, ще даде блестящи резултати. Интелектуалната активност ще бъде най-ефективна. Непрекъснато усъвършенствайки знанията си и разширявайки кръга на деловото другарство, ще е допустимо да откриете нови точки на напредък.

Стелиум в Телец 21-23 април

Едно от главните събития ще бъде съвпадът на Юпитер, Уран и Бялата луна в Телец, който ще се организира във вашия бранш на финансите и самочувствието. Тъй като Юпитер ръководи вашата агресия и шанс, а Уран ръководи вашите другари и общности, можете да влезете в нови кръгове от хора и да извършите мощен финансов скок през тях.
Например, ще имате нов план на работа и затова ще пристигна нов и мощен финансов поток. Благодарение на това вашето самочувствие също може да се увеличи и ще разберете, че преди този момент не сте се оценявали толкоз добре, колкото би трябвало.

Пълнолуние в Скорпион 23 април

Краят на месеца ще внесе изясненост във връзка с страстите, както и на персонални спешни и финансови тематики – Пълнолунието в Скорпион ще бъде много прочувствено, изпълнено с усеща и прекарвания заради тригона към знака Риби, където Сатурн, Ще бъдат ситуирани Марс и Нептун.
Тъй като Пълнолунието се случва във вашия бранш на финансите и рецесиите, от една страна, то ясно ще разкрие дилемите, свързани със взаимните пари с сътрудник (например можете да пандизите заем или ипотека или да преразгледате цялостната организация на парите в двойка), а въпреки това ще ви каже, че е време да измененията нещо фундаментално в живота си.

Във финансово отношение краят на април ще бъде спокоен. Въпреки че за някои редовността носи досада, само че във всичко, което се отнася до парите, предвидимостта е единствено със знак плюс. Априлският хороскоп за Овен планува постоянни приходи, както и непланирани приходи под формата на бонус или подарък. Не е нужно да се притеснявате за разноските. Тъй като Марс в Риби обезврежда негативността, обстановката ще се обърне към по-добро. Което не освобождава Овните от задължението да наблюдават реакциите си. Постоянното напрежение и скритата настъпателност могат да доведат до развиване на болести на костите, ставите и мускулите. Необходимо е постоянно да се вършат лечебни извършения, както и да ходите повече боси, с цел да се свържете със Земята.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР