Вашите бащи са герои. Те имат изключително опасна професия. Много

...
Вашите бащи са герои. Те имат изключително опасна професия. Много
Коментари Харесай

Футболната звезда Бето зарадва български пожарникари и децата им

„ Вашите татковци са герои. Те имат извънредно рискова специалност. Много постоянно хората не правят оценка това, което вършат. Моите думи в този момент са ориентирани към тях: „ Благодаря за това, което вършиме всеки ден! Вие сте герои! ”

Това съобщи португалската футболна звезда Бето при визитата си в пожарната работа на град Пазарджик. Световноизвестният футболист организира специфична среща с огнеборците и техните деца, създавайки им незабравими страсти.

Както е известно, Бето е в Пазарджик по покана на Асоциация „ Докосни дъгата “, Община Пазарджик и Сдружение „ Младежки състезателен клуб Пазарджик спортува “ и взе участие в поредност от начинания и събития.

Бето беседва с малчуганите и техните смели татковци, като един от въпросите, обвързван с мнението му за българските футболисти, го подсети за познанството му с героя от Съединени американски щати 94 Ивайло Йорданов, който му е бил треньор в юношеския състав на Спортинг (Лисабон). Последва покъртителен миг и сбъднат къс видео диалог сред двамата, в който те си припомниха мигове от положителното остаряло време, само че и разискаха общи бъдещи начинания.

Бето зарадва децата и огнеборците със фотоси и подписи, след което се снабди с опцията да се почувства като същински пожарникар. Бившият португалски футболен национал облече пожарникарска униформа и се качи на 30-метрова пожарна стълба под окуражителните погледи на всички присъстващи.

Носителят на трофея от Лига Европа с отбора на Севиля получи от ВПД шеф Борис Стойнов  специален плакет " Приятел на РДПБЗН Пазарджик, а той от своя страна подари на домакините си футболна топка с обръщение и подпис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР