ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън се изправя пред избирателите

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън се изправя пред избирателите
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме на първичните избори за президент на Демократическата партия в Мисури

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън се изправя пред гласоподавателите на първичните избори в Мисури в събота и доста се е трансформирало от последния път, когато той взе участие в гласуването в щата, търсейки Номинация за президент на Демократическата партия.

Като начало, ден откакто Байдън победи сенатора Бърни Сандърс от Върмонт с 26 процентни пункта на първичните избори през 2020 година, COVID-19 беше разгласен за пандемия и животът по света беше преобърнат.

Две години по-късно, откакто въпросите с гласуването и администрацията на изборите станаха мощно политизирани по време на акцията през 2020 година, републиканците от Мисури прокараха пакет от по-строги условия за гласоподаване, който включваше наредба, отменяща провежданите от страната първоначални избори за президент и прекачване на тази отговорност на партиите в щатите.

Първичните избори в събота са първото партийно президентско съревнование на Демократическата партия на Мисури, откогато законът влезе в действие през август 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР