ВАШИНГТОН (АП) — Легендарната способност на Доналд Тръмп да набира

...
ВАШИНГТОН (АП) — Легендарната способност на Доналд Тръмп да набира
Коментари Харесай

Тръмп е изправен пред предупредителни знаци, че способността му за набиране на средства може да има граници през кампанията през 2024 г.

ВАШИНГТОН (АП) — Легендарната дарба на Доналд Тръмп да набира големи суми политически пари може да е в конфликт с нова и неприятна действителност.

Докладите за финансиране на акцията, оповестени тази седмица, светнаха с ярки предупредителни светлини, показвайки, че две основни комисии в политическата му интервенция са събрали анемичните 13,8 милиона $ през януари, до момента в който групово са харчили повече, в сравнение с са приели. Основен мотор на тези разноски са милиони $ за правосъдни такси от безбройните правосъдни каузи на Тръмп.

Последните цифри оферират единствено частична фотография на финансите на интервенцията на Тръмп, защото други клонове няма да би трябвало да разкриват числата си до април. Но пониженият паричен поток на Тръмп все пак показва тревожна картина на преобладаващия любимец за претендент за президент на Републиканската партия, изключително за бъдещи донори, които не са склонни да субсидират правните провокации на Тръмп.

Въпреки заканите за възмездие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР