ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом в сряда се извини на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом в сряда се извини на
Коментари Харесай

Белият дом се извини на бившия кандидат за 2024 г. Аса Хътчинсън, докато Байдън ухажва анти-Тръмп GOP

ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом в сряда се извини на някогашния губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън за изказване на Националния комитет на Демократическата партия ден по-рано, че се подигра с края на дълготрайната си кандидатура през 2024 година за републиканската президентска номинация.

Началникът на кабинета на Белия дом Джеф Зиентс се обади на Хътчинсън в сряда сутринта, „ с цел да се извини от името на президента “, сподели прессекретарят Карин Джийн -Пиер. „ Президентът Байдън изпитва надълбоко почитание към губернатора Хътчинсън и се възхищава на конкуренцията, която той управлява “, добави тя.

Прессекретарят на DNC Сарафина Читика във вторник отговори на решението на Хътчинсън да приключи акцията си с изказване, в което се споделя: „ Това новините идват като потрес за тези от нас, които можеха да се закълнат, че той към този момент е изнемощял. се ангажират да го поддържат, в случай че завоюва номинацията. Байдън имаше за цел да ухажва анти-Тръмп републиканците да поддържат кандидатурата му през 2024 година

Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР