ВАШИНГТОН (AP) — Белият дом се опитва да привлече училищни

...
ВАШИНГТОН (AP) — Белият дом се опитва да привлече училищни
Коментари Харесай

Белият дом стартира инициатива за безопасност на оръжията с първата дама Джил Байдън

ВАШИНГТОН (AP) — Белият дом се пробва да притегли учебни ръководители, с цел да оказват помощ за разпространяването на информация за значимостта на безвредното предпазване на огнестрелни оръжия за отбрана на децата.

Новата самодейност ще бъде показана в четвъртък на събитие за шефове на учебни заведения с първата дама Джил Байдън и министъра на образованието Мигел Кардона. Ще взе участие също Стефани Фелдман, която управлява Службата на Белия дом за предварителна защита на насилието с огнестрелно оръжие.

„ Знаем, че безвредното предпазване на огнестрелни оръжия може да избави животи, изключително посредством понижаване на самоубийствата с огнестрелни оръжия и стрелбите в учебните заведения “, сподели Фелдман пред кореспонденти.

Оръжията са водещата причина за гибелта на американските деца и множеството оръжия, употребявани при пукотевица в учебно заведение, са взети от вкъщи на стрелеца.

„ Знам, че има някои родители, които се разсънват всеки ден, оставят децата си за учебно заведение и до момента в който гледат по какъв начин децата им минават през тази врата, има са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР