ВАШИНГТОН (AP) — Актьорът от Междузвездни войни“ Марк Хамил посети

...
ВАШИНГТОН (AP) — Актьорът от Междузвездни войни“ Марк Хамил посети
Коментари Харесай

Актьорът от „Междузвездни войни“ Марк Хамил посети Белия дом за посещение с „Джо-би-Уан Кеноби“

ВАШИНГТОН (AP) — Актьорът от „ Междузвездни войни “ Марк Хамил посети Белия дом в петък за посети с президента Джо Байдън и си потегли с чифт авиаторски слънчеви очила на президента и по-голямо почитание към офиса.

„ Обичам стоките “, сподели той, сваляйки очилата по време на бърза поява на ежедневния брифинг за пресата в Белия дом след визитата му при Байдън. 72-годишният Хамил, прочут с ролята си на Люк Скайуокър, се пошегува с репортерите, че ще отговори на няколко въпроса – стига да не са за „ Междузвездни войни “.

„ За мен беше чест да бъда помолен дойдете в Белия дом, с цел да се срещнете с президента ", сподели той. Той е бил в Белия дом и преди, по време на администрациите на Картър и Обама, само че в никакъв случай не е проверявал Овалния кабинет и това е нещо много, сподели той. Байдън сподели фотоси и други предмети от Овалния кабинет, сподели Хамил.

Хамил сподели, че Байдън му е споделил да го назовава „ Джо “, на което Хамил предложи различно предложение: „ Мога ли да те назовавам Джо-би-Уан К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР