Вашингтон — Президентът Байдън приветства австралийския премиер Антъни Албанезе в

...
Вашингтон — Президентът Байдън приветства австралийския премиер Антъни Албанезе в
Коментари Харесай

Байдън се среща с австралийския премиер Антъни Албанезе в Белия дом за държавно посещение

Вашингтон — Президентът Байдън приветства австралийския министър председател Антъни Албанезе в Белия дом за държавно посещаване в сряда, до момента в който рецесията в Израел и Газа продължава преобладават външната политика.

Близо 4000 фенове на Южната ливада на Белия дом участваха на формалната гала по идването на Албанезе и неговия сътрудник Джоди Хейдън в сряда. Двамата водачи възнамеряваха двустранна среща в Овалния кабинет преди взаимна конференция в 12.30 ч. Едноличен търговец. Държавна вечеря е планувана за сряда вечерта.

Индо-тихоокеанският район сигурно ще бъде тематика на полемика за двамата водачи, защото те се концентрират върху нуждата от по-малко интернационално и районно разчитане на Китай. Те също по този начин ще обсъдят проекта за изпращане на атомни подводници в Австралия. Но войната сред Израел и Хамас евентуално също ще се появи в полемиките, като се има поради фокусът на господин Байдън върху спора и капацитета за ескалация в района.

Реп. Майк Джонсън, в сряда.

На вечеря в Белия дом във вторник господин Байдън и първата дама Джил Байдън подариха на премиера антично бюро, проектирано от американска компания в Мичиган, оповестиха от Белия дом. Първата дама подари на Хейдън ръчно направена огърлица със зелен гланц и диаманти.

Как да гледате диалога на Байдън с австралийския премиер 

Какво: Президентът Байдън организира конференция с премиера на Австралия Дата: окт. 25, 2023 Час: 12:30 ч. ETLocation: The White HouseOnline stream: На живо по CBS News стрийминг в плейъра нагоре и на вашето мобилно устройство или устройство за стрийминг
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР