Вашата съпротива вдъхнови свободния свят...Украйна очевидно вярва, че може да

...
Вашата съпротива вдъхнови свободния свят...Украйна очевидно вярва, че може да
Коментари Харесай

Украйна очевидно вярва, че може да спечели войната

”Вашата опозиция въодушеви свободния свят...Украйна явно има вяра, че може да завоюва, както и всички ние тук ”. Това съобщи американският министър на защитата Лойд Остин на среща отдадена на тематиката за сигурността и защитата, в която вземат участие представители на над 40 страни и която се организира в американската база ”Рамщайн ” в Германия, оповестиха международните организации.  
Загубите на съветските въоръжени сили от началото на нашествието в Украйна на 24 февруари възлизат на към 22 100 души, заяви генералният щаб на украинските въоръжени сили, представен от украинските организации УНИАН и Укринформ. Освен това са унищожени 918 танка, 2308 бронирани машини, 416 артилерийски системи, 149 реактивни системи за залпов огън, 69 системи за противовъздушна защита, 184 самолета, 154 хеликоптера, 205 дрона, 1643 единици автомобилна техника, 76 цистерни, 8 плавателни съда, 31 единици специфична техника и 4 тактически ракетни комплекса, прибавя генералният щаб.

Руският външен министър Сергей Лавров предизвести по-рано за заплаха от трета международна война, съобщи ДПА. " Опасността е сериозна, тя е действителна, не трябва да бъде подценявана ", сподели Лавров в изявление за съветска телевизия, споделено нощес в профила в " Телеграм " на външното министерство. На въпрос за съпоставяне на актуалната обстановка с Карибската рецесия през 1962 година, Лавров съобщи, че " тогава имаше доста малко правила, писани правила ". Но " разпоредбите на държание " по думите му са били напълно ясни - Москва е била наясно по какъв начин се държи Вашингтон и Вашингтон е бил наясно по какъв начин се държи Москва.

Снимка: Стоп кадър
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР