Вашата политическа сила вече заяви, че не вижда потенциал в

...
Вашата политическа сила вече заяви, че не вижда потенциал в
Коментари Харесай

Радев към ГЕРБ: Хората очакват решение на проблемите им, които се коренят още в предишни управления

Вашата политическа мощ към този момент съобщи, че не вижда капацитет в 47-ото Народно заседание за лъчение на стабилно управническо болшинство. В същото време хората чакат решаването на техните проблеми. Голяма част от тези проблеми се коренят още в предходни ръководства. Така президентът Радев се обърна към представителите на ПГ на ГЕРБ- по време на консултациите за третия мандат.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 564
„ С вашия огромен и парламентарен, и управнически опит изцяло осъзнавате какво значи тъкмо в такива сериозни моменти да се отива на избори, да оставаме без парламент, да има преходни интервали, в които администрацията не може да работи дейно и на цялостен потенциал. За нас е забавно по какъв начин вие виждате около въпроса за властта да се решат и проблемите на хората без закъснение и с напъните на всички политически сили и цялата администрация. Дали това няма да пресече и растежа в индустриалното произвеждане и редица позитивни индикатори, които се регистрират от ръководещите “, добави президентът.

Шестима души от ПГ на ГЕРБ- отидоха на консултациите: ръководителят на парламентарната им група Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е, проф., Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител, Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през и.

„ Нашата парламентарна група ясно изрази мнението си, че не вижда формула зад която да има устойчиво болшинство и държавно управление. Поемаме отговорност да търсим решения за това по какъв начин страната ни да се оправи с рецесиите. Тук са хора, които са с доста сериозен опит и огромна експертиза при решение на рецесии, които са минали в предходните години. Хора, които могат да дадат решения, стига да има кой да се вслуша в тях. През миналия повече от месец предлагахме такива решения. Добре, че Народното събрание в огромната си част ги поддържа. Едно такова решение беше обвързвано с обезщетенията за бизнеса, общините, храмовете, лечебните заведения, обвързвано с цената на електрическата енергия. Предложихме и решение, обвързвано с мораториум върху цената на електрическата енергия за битовите консуматори. Преди няколко дни предложихме решение, което да дефинира таван на цената на горивата от 2,70 лева за литър, като осъзнаваме, че огромна част от насъбраната инфлация се дължи на високите цени на енергоносителите, само че и на решения, свързани с ръководещото болшинство. Трябва да се търсят устойчиви решения за България “, сподели Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР