Вашата пералня вероятно е един от най-използваните уреди във вашия

...
Вашата пералня вероятно е един от най-използваните уреди във вашия
Коментари Харесай

„Унищожете“ спорите на плесента в пералната машина със съставка от 29p, която също премахва варовика

Вашата пералня евентуално е един от най-използваните уреди във вашия дом, още повече, в случай че имате деца или домашни любимци.

Въпреки че е задача да заредите и разтоварите и по-късно да закачите прането, би било доста по-лошо да перете всичко на ръка, в случай че уредът ви се повреди. Въпреки това, с течение на времето пералните машини могат да се повредят, с струпване на варовик и плесен, което може да повлияе на вашето пране.

Въпреки че бихте могли да употребявате химически почистващи препарати или други хакове за разчистване, като мятане на таблетка за съдомиялна машина в пералнята, евентуално не желаете да рискувате да съсипете идващото зареждане с облекла. Но има естествено решение, което е безвредно и повече от евентуално имате нужната съставна част в кухненския си долап.

Лора Харнет, създател на Seep eco cleaning tools, показа по какъв начин да премахнете мухъла и варовика от пералните машини пред Express.co.uk: „ За да успехите натрупването на варовик и плесен, би трябвало да почиствате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР