Васето Андонов, който доскоро беше PicPukk, а вече е Андон,

...
Васето Андонов, който доскоро беше PicPukk, а вече е Андон,
Коментари Харесай

След раздялата с Никол: Има ли нова жена до Андон и изневерявали ли са му?

Васето Андонов, който до неотдавна беше PicPukk, а към този момент е Андон, е приготвил нещо велико за своите почитатели. Това показа той, отговаряйки на въпроси на почитателите си онлайн. Андон прикани за още малко самообладание и подсигурява, че няма да спрем да си я припяваме.

Виж още: И Мегз посрещна Слънчевата нова година! Ето защо инфлуенсърката помоли Бог? 

Но какво друго към него? Да стартираме с най-пикантното - Андон си няма другарка. Категорично. Инфлуенсърът бе запитан и дали са му изневерявали, само че той съобщи, че... не знае. 

Виж още: Сватби, морета и купони: Какво се случва с Яница и Момчи след " Един за Друг "  

Андон бе запитан и какво го стимулира и демотивира. И общият отговор е " доста неща ". Той призна, че зодията му, Везни, е такава, че при него нещата са на приливи и отливи - един ден се разсънва в неприятно въодушевление просто по този начин, а на другия ден - е в супер въодушевление. 

Васето призна още, че мъчно управлява страстите си и избухва извънредно елементарно, само че с течение на годините се е научил да владее страстите си. 

Виж още: Йоана от X Factor сподели " да " след ефектно предложение! Кой е мъжът на сърцето ѝ?

Инфлуенсърът беше запитан (отново) за какво с Никол Бутева са се разделили. Той отхвърли да отговори на този въпрос, като насочи хората към видео по тематиката. " Всяко нещо има край, хора! Съвкупност от доста проблеми, които се насъбраха във времето и не можеха да се решат. Така се случи, че се разделихме. Аз персонално съм по-щастлив, а за нея не знам. Тя има нов канал, ново гадже. Всеки върви по своя път и несъмнено не сме другари, тъй като кой остава непосредствен с бившето си гадже? Имаме естествени взаимоотношения, няма ненавист и неприятни усеща сред нас ", сподели преди време по тематиката той. 

Изображение: https://www.instagram.com/andon.official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР