Варненци се притекоха на помощ на куче, влачено на теглич

...
Варненци се притекоха на помощ на куче, влачено на теглич
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Брутално зверство на циганин взриви мрежата ВИДЕО 18+

Варненци се притекоха на помощ на куче, влачено на теглич от възрастен мъж. Когато видели зверството, препречили пътя на колата край варненското село Горен Чифлик и слезли, с цел да спасят мъчещата се животинка.

Те съумели да снимат изверга, който е вързал кученцето за теглича си. Той даже изясни пред тях, че кучето е вързано "защото яде кокошки ".



"Какво да го върша? Аз не желая да го умъртвявам. Водя го ей тука да го оставя ", показва поляната до пътя възрастният мъж.

"Не мога да го оставя в багажника, болят ме ръцете ", продължава да се изяснява той.



На видеото се вижда, че кученцето е ранено и лапичките му са задачите в кръв. Не се дава информация какво е положението му и дали причинителят е арестуван.



Клипът е споделен стотици пъти в обществените мрежи, а жителите молят към клиентите, които са го качили, да кажат какво се случва с животинката.



Видеото бе споделено в групата "СТОП на насилието над животни " във Фейсбук. Ето какво е написал клиентът Костадин Георгиев към него:

"ОЩЕ ЕДИН УБИЕЦ НА ЖИВОТНИ КОЙТО Е ВЪРЗАЛ КУЧЕ ЗА КОЛАТА СИ И Гражданско отделение ВЛАЧИ!!!!
(Споделяйте)

Ето не знам за кой път към този момент се случва някой да влачи куче с колата си? ЕЙ ВЛАСТИ КЪДЕ съдебна техническа експертиза ЗА БОГА???? Хайванчето има кръв по лапите!! Има кръв и по пътя! И в случай че тези хора не са го спряли този "съвестния " представяте ли си какъв брой зле можеше да приключи това след още няколко километра:(?? Не ми се мисли просто...

Лъжа номер едно която изрече е "Ядяло му кокошките "... това съумя да измисли за свое опрощение!!
И неистина номер две, че "го боляли ръцете " и за това го влачи с колата си вързано с жица за врата, вместо да го качи в багажника. Няма мощ да го вдигне и качи в багажника, болят го ръцете... От артрит ли страда? Или е невъзмутим измамник, садист и палач на животни които не могат да се защитят??
Призовавам прокуратурата да се самосезира и съзнателно да извърши дълга си! Има видео, има очевидци, ИМА И ОСОБЕНО ГРОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

(Престъпното деяние се развива край Варненското село Горен Чифлик. Регистрационен номер на автомобила му В5110КР)

СПОДЕЛЯЙТЕ НА СТЕНИТЕ СИ ТА ВСИЧКИ ДА Гражданско отделение ВИДЯТ И ЗНАЯТ "ГЕРОЯ "!!!!!!

-----
Пояснявам: НЕ СЪМ СНИМАЛ ВИДЕОТО АЗ (за тези които ме питат).
ВИДИОТО Е ОТ ФЕЙСБУК. Аз го споделих с всички вас.

Цитирам източника:
"ето още един палач на животни горен чифлик ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР