Варненският клуб по хокей на трева Свети Климент ще гони

...
Варненският клуб по хокей на трева Свети Климент ще гони
Коментари Харесай

Свети Климент с петима чужденци на държавното по хокей в зала

Варненският клуб по хокей на трева " Свети Климент " ще гони положително класиране на държавното състезание в зала, което ще се организира от 17 до 19 март в Рудозем. В конкуренцията за мъже вземат участие 10 тима. Шест от тях са сложени и са разпределени в двете групи, а останалите четири ще играят баражи за влизане, като единствено два от тях ще попълнят квартетите.

Треньорът на варненци Николай Янчев взе в състава си петима чужденци. Четирима от  тях са немски студенти, а с изключение на тях в отбора е и състезателка от Беларус, която е омъжена във Варна. " Свети Климент " потегля за Рудозем с цялостна група от 12 хокеисти.

" Амбициите са да подобрим представянето си от предходната година, когато завършихме пети. Тогава паднахме в групата от бъдещия първенец " Славия " с 2:3. Първият ни мач е с " Локомотив " (София) в петък, а в събота играем първо с спечелилия от баража сред " Петър Берон " (Пловдив) и " Дунав " (Свищов), а по-късно срещаме вицешампиона от предходната година " Академик Плюс " (София) ", съобщи Николай Янчев.

Първите два тима от всяка група вършат крайна четворка за установяване на първенеца. Там важи резултата от другия класирал се от групата, и се играят два мача против противниците от другия квартет. Има и група за класиране от пето до осмо място.

В другия поток са съставите на " Славия 1921 ", НСА, " Вълците " (Харманли) и спечелилия от баража ХК " Пловдив " - ХК " Мечките " (Баните).

Съставът на ХК " Свети Климент ": Момчил Томов, Айлин Рафетова, Екатерина Пенева, Живко Андонов, Руслан Русев, Станимир Илиев, Веселин Ташков, Николай Янчев, Карл Приор, Александер Стайнбрих, Макс Бенедикт, Бастиан Грейт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР