Варненският апелативен съд потвърди постоянният арест на 43-годишния Камен З.,

...
Варненският апелативен съд потвърди постоянният арест на 43-годишния Камен З.,
Коментари Харесай

Наркодилър иска да излезе от ареста, за да се грижи за децата си и болна майка

Варненският апелативен съд удостовери непрекъснатият арест на 43-годишния Камен З., който е упрекнат за разпространяване на опиати. Мъжът бе арестуван на 1 август в Провадия, а от него бяха конфискувани близо 8 грама марихуана и над 2 грама метаамфетамин.

Защитата на Камен съобщи, че задържането под стража е прекомерно строга мярка, тъй като ще повлияе зле на недоброто му психологично здраве на обвинения, както и на двете му малолетни лица и на болната му майка, за които поставя грижи. Адвокатът добави, че в дома на обвинения е открито минимално количество дрога, което е за персонална приложимост, а останалото е било намерено в прилежащ парцел.

Прокурорът посочи свидетелските показания на лица, които са купували опиати от Камен. 43-годишният мъж е осъждан 8 пъти, има голям брой криминалистически регистрации, контактува с лица от престъпния контингент. Не работи, а приходите му са от неустановени източници.

Според съда от материалите по делото може да се направи обосновано съмнение за съпричастността на обвинения с повдигнатото му обвиняване. Освен това има заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение. Здравословното му положение все още не изключва практикуване на най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на съда е дефинитивно.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР