Варненката Нора Недкова, която спечели титлата Мис Плеймейт 2017, споделя

...
Варненката Нора Недкова, която спечели титлата Мис Плеймейт 2017, споделя
Коментари Харесай

Мис Плеймейт: Не търся скандала, той сам ме намира!

Варненката Нора Недкова, която завоюва купата Мис Плеймейт 2017, споделя в искрено изявление за Varna24.bg по какъв начин се усеща, какво и носи славата и какъв желае да бъде мъжа до нея. 
Коя е Нора Недкова отвън екрана и блясъка на прожекторите?
- Аз съм едно доста положително момиче, което постоянно се бори за правдата. Изключително прочувствена и първична в дейностите си съм, което от време на време ми изиграва неприятна смешка. В мен се крият извънредно артистични заложби, дефинирам се като човек на изкуството.
Какво Ви донесе купата Мис Плеймейт?
- Титлата ми донесе както позитивни, по този начин и негативни страсти. Станах много разпознаваема. Смятам обаче, че не ме е трансформирала по никакъв метод. 
С какво желаете да ви запомнят хората, какво успяхте да покажете в предаването "Черешката на тортата " и какво остана прикрито?
- Бих желала да остана в съзнанието на феновете като едно младо хубаво момиче, което разрушава клишето, че този вид девойки са интелектуално лимитирани. За жал предаването, в което участвах, не сподели това. Аз съм актьор преди всичко и това беше просто шоу, което има за цел да сервира забавление на фена. Изхабих много нерви и страсти, бях подложена на безчет провокации и грешката, която позволих е, че се поддадох. Подбора на участниците не беше верен. Не знам дали задачата оправдава средствата, само че в този живот не всичко е непременно. Но за един от участниците несъмнено беше. Жалко е, че има хора, които жадуват за популярност и да бъдат в центъра на вниманието. Разбрах с оскърбление, че славата носи повече неприятности, в сравнение с позитиви. Много хора скочиха срещу мен поради изявлението, че макароните са за хора от простолюдието. Това се дължи на обстоятелството, че думите ми бяха извадени от подтекста. Факт е, че Куба е една от най-бедните страни и по време на рецесията едно от главните препитанията на хората е било точно това, макароните. За жал времето, в което се излъчва предаването е към час. Няма по какъв начин всичко да бъде показано. Нормално е да бъдат определени най-комичните и забавни моменти по преценка на продуцентите. Стана ми обидно, че толкоз хора се настроиха срещу мен без да са били на моето място, без да са претърпели моите страсти там. 
Търсите ли абсурда или бягате от него?
- Определено не диря абсурда, само че той самичък ме намира. Интересна персона съм в действителност. Това, което диря е успокоение. Уморена съм от толкоз доста прекарвания. Но не мога да заставам безучастно против несправедливостта. 
Вече сте известна, по какъв начин ще употребявате славата?
- Обмислям да стартира мой бизнес. Да си известна не е специалност. 
Ще се върнете ли във Варна, какви са проектите ви?
- Живея от 7 години в София, само че огромна част от лятото извозвам във Варна. Там ме връщат родителите ми, приятелите и Морската градина, в София няма толкоз хубав парк. Къде ще се установя обаче още не мога да кажа. 
- Разбрахме, че доста обичате котките, мислили ли сте да извършите подслон за бездомни котки?

- Искам да оказвам помощ на котки, обичам ги повече от децата. Имам инстинкт да ги вардя и покровителствам. И фактически бих помислила за самодейност за набиране на средства за подобен подслон, тъй като всеобщо хората се грижат за кучета, като подценяват останалите животни. Ще помисля върху тази концепция...
Много хора в обществената мрежа разясниха извънредно отрицателно това, което видяха, въздействат ли ви тези мнения и това, което жълтата преса написа за Вас?
- В живота си човек би трябвало да избере своя среда, собствен кръг от хора, които да го обичат, почитат и знаят кой е действителният той. Да, обидно ми е, че хората се манипулират елементарно, само че за мен е значимо това, че фамилията и приятелите ми знаят какъв човек съм. Затова не приписвам голямо значение на това, което се приказва и написа за мен. 
- Имате ли обичан човек до себе си, какъв би трябвало да е мъжът, който ще ви грабне и задържи вечно?

- Няма обичан мъж в сърцето ми. На първо място това, което чакам от индивида, който ще застане до мен, е почитание и поддръжка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР