Варненка проклака от софиянец. Жената няма да забрави пътуването си

...
Варненка проклака от софиянец. Жената няма да забрави пътуването си
Коментари Харесай

Варненка проплака от софиянец, няма да забрави пътуването си до столицата

Варненка проклака от софиянец. Жената няма да не помни пътуването си до столицата, научи Sofia24.bg. Тя разгласява няколко фотоси в обществената мрежа и в резюме изясни какво се е случило. Ето какво написа дамата, която споделя, че е станала жертва на кражба в центъра на София. Публикуваме текста й без редакторска интервенция:

" Паркираш си колата в центъра, разходиш се, пък като решиш да си тръгнеш- заварваш, ей тоя " господин " да ти " поправя " страничното огледало. И на въпроса " Какво става тук ", най-невъзмутимо дава отговор: е, ми вземам си, тъй като моето се счупи. Видял служебна кола с варненски номер и решил да си възобнови капака на страничното огледало. Имаше шанс, че Иван не обича разправиите и не извикахме полиция, само че той щом има табиет да си харесва и бере - скоро ще си откри, каквото заслужава. Най-тъжното е, че когато го попитах - не го ли е позор да мишкува по този начин, нито се извини, нито прояви каквато и да е реакция на позор или стеснение...Действието се развива на улица " Света София ".

Публикацията й бе шерната в една от огромните групи във Фейсбук. Гражданите са възмутени от случилото се, както и от обстоятелството, че потърпевшите не са извикали полиция. 

Ето част от мненията на потребителите на Фейсбук под обявата:

- Ех, какъв е късметлия! Как не попадна на някой с щанга или кози крайник в колата, и малко по-изнервен от вашия Иван...

- В случая отговорните сте вие, тъй като сте го оставили безнаказан.

- Чупене на ръце! Крумови закони за такива мишки.

- Много хубаво би било да извикате полиция, тъй като на следващия ден още по-шокиращо ще направи нещо по-голямо от това да ви смъкна огледато. Вие подхранвате чувството в него, че може да си прави каквото желае безнаказано с вашата реакция. По мое непретенциозно мнение!

- Само пердах за такива!

- Извинявай, но не одобрявам това, че сте оставили нещата по този начин. Докато всеобщо гледаме да не се разправяме, тези като този ще се множат. Или пердах или 112...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР