Варненка на 52 години спечели конкурса за успешни и красиви

...
Варненка на 52 години спечели конкурса за успешни и красиви
Коментари Харесай

Варненка стана Мис „Трансконтинентална Европа“, през септември ни представя в Атланта

Варненка на 52 години завоюва състезанието за сполучливи и красиви дами Мис „ Трансконтинентална Европа “.

„ Конкурсната стратегия беше съвсем цяла седмица. В нея имаше доста неща. Основната част на състезанието беше конференция, на която четяхме лекции и представяхме своята татковина и себе си като персони – като кариера и като активност. Това е конкурс за дамата, която въодушевява – за наличието в самата опаковка. Оценката зависеше и от това по какъв начин ние сами съумяваме да се представяме “, описа пред bTV Сияна Йорданова, която има две деца и внучка.

Магдалена Динкова подготвя специфична закуска за внуците си

Тя победи в категорията 45+ за неомъжени дами. 

Решава да взе участие в състезанието на смешка, желае да опитва нещо друго в живота си. Тя е актьор – рисува, прави статуи, само че се занимава и с доста благотворителни действия.

„ Не желае да приказвам съответно за тях, тъй като когато едната ръка дава, другата не би трябвало да знае “, споделя Сияна, само че споделя че задачата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) – „ Клубът на готините баби “, в който членува, е да подкрепя деца със специфични потребности, с цел да имат еднакъв достъп до висше образователно обучение.

Тя се е състезавала с 28 кандидатки от над пет континента

„ Имаме доста умни и прелестни деца, за които страната ни не е помислила. Завършвайки учебно заведение, те на 18 години не стават възрастни “, споделя Сияна.

Силвия Домозетска е майка на две деца и има едно внуче

„ Каузата на състезанието, на който участваха беше предварителна защита на дамите и децата от домашно принуждение, както и извеждането им от домовете. Прибирайки се в България, изпаднах в потрес – всичко беше в контрастност. Аз имам щерка, имам и внучка. Това можеше да е вашата щерка, вашата сестра, вашата съседка. Трябват съответни наказателни промени “, разяснява Мис " Трансконтинентална Европа " след случилото се с 18-годишното момиче, което беше нападнато с макетно ножче в Стара Загора, а по-късно получи 400 шефа на порезните си рани.

През септември тя ще показва Европа в Атланта в своята категория.

„ Надявам се, че както показах добре България, по този начин мога да показва добре и Европа “, разяснява Сияна Йорданова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР