Варненец си помисли, че се е застраховал срещу крадци, но

...
Варненец си помисли, че се е застраховал срещу крадци, но
Коментари Харесай

Този варненец направи нещо срещу крадци, но после съжали

Варненец си намерения, че се е застраховал против крадци, само че не можа по никакъв метод да избегне обира.

Куриозната преживелица се разигра в региона на Фестивалния и конгресен център. Там на железен парапет към рампа незнайния гражданин на морския град решил да върже велосипеда си. Само че... сложил скобата не където би трябвало. И вместо да затрудни, улесни крадците.

Той завързал колелото, само че скобата прикрепил не за рамката, а към багажника. На крадците не било мъчно да отвият гайките, да свият двуколестното, да отпрашат в незнайна посока. След тях останала единствено скобата и багажника, видя кореспондент на Varna24.bg .

Кражбите на колела са постоянно срещано събитие, освен у нас, само че и в чужбина. Столицата на Нидерландия - Амстердам е градът на велосипедистите. Статистиката сочи, че там има над 900 000 велосипеда. Дори и в подобен парадайс на весосипедистите, кражбите са доста постоянно срещано събитие. Там обаче хората не считат това за проблем - просто вземат друго и по този начин всеки, който желае да се предвижи от точка А до точка Б, въртейки педали, постоянно има под " ръка " колело.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР