Варненец и жена му са преживели ситуация като на филм.

...
Варненец и жена му са преживели ситуация като на филм.
Коментари Харесай

Варненец: Когато видите кола с пуснати аварийни и надут клаксон, не е сватба, а някой бърза за болницата

Варненец и жена му са претърпели обстановка като на филм. Историята я описа, самият той в обществените мрежи, а постът му развълнува хиляди поданици на морската столица, видя Varna24.bg .

" Ще ви помоля за малко човещина на пътя. Когато видите кола с пуснати спешни и надут клаксон, нарушаваща всички правила за придвижване. Не е женитба, а някой бърза за болничното заведение. " стартира разказът си Недялко Симонов. Спешна обстановка принуждава младият мъж да прекоси града по сходен метод рано сутринта. Оказва се, че на задната седалка на фамилния автомобил ражда жена му. Синът на двойката се ражда единствено 25 минути след идването им в болничното заведение,

Мъжът написа: 

" Извинявам се на всеки на който съм предизвикал стеснение тази заран. Не се оправдавам на таксиметровия водач, дето си мисли, че е на рали и се опита да ме затвори, в случай, че в 6:40 се движех най-малко с 90км/ч. Причината беше,че жена ми раждаше на задната седалка. След като я одобриха до 25 минути роди. Слава на Бога, крепко и красиво бебе. Пак ще ви помоля за малко човещина и приемливост на пътя. КАТ и да ме глобяват, все тая. Нарушил съм, ще си платя. Някакви персонални комплекси нямат място на пътя. Пожелавам на никой да не се случва. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР